Svømmehal/badeland/varmtvandsbassin/sportshaller

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
For at løfte Sydbyen og aflaste de nuværende faciliteter i Aarhus ville det være oplagt med en svømmehal. Ideelt skal faciliteterne opbygges efter inspiration fra Horsens således at der samles vandland, sportshal og gymnastiksale i en samlet bygning.
Sammensætningen af badeland, svømmehal og varmtvandsbasin vil sikre borgere fra spæd til aldrende kunne få anvendelse af faciliteterne. Ved at ligge hal sammen med kunne omklædningsområder bruges på kryds af sportsgrene. Her ud over kunne der gives plads til de sportsgrene der mangler pladsen. De lokale sportsforeninger skriger efter plads. De hold der udbydes er fyldte og områdes sukker efter et større udbud.
Placeringen i Sydbyen ville give bedre sportsfaciliteter til de mange beboere der er i området og alle de tilflyttere der er kommet de seneste år. Vi har oplevet kæmpe tilflytning og vores sportsfaciliteter er blevet ringere. I takt med at Kolt skole blev lukket og vores nuværende skole blev udbygget har vi mistet de gymnastik faciliteter der tidligere har været. Det der er tilbage trænger til et kæmpe løft.
En placering tæt ved genvej (og herved motorvej) vil lette trafikken der uden tvivl ville blive til et sådan badeland. Hovedvejen vil give adgang således at generne for de omkringliggende beboere bliver mindsket. Sidst men ikke mindst vil de omkringliggende skoler kunne anvende faciliteterne.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.107344276403, 10.106670856476