En ny 20x40 hal, der kan opdeles til 2 mindre haller, eller andre måder at få faciliteter til aktiviteter, der ikke nødvendigvis behøver en 20x40 hal

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
Solbjerg Idrætsforening og Sportscafeen i Solbjerg Idrætsforening
Beskrivelse
Gymnastik har i Solbjerg været henvist til en almindelig gymnastiksal siden 1970, hvor Solbjergskolen blev bygget. Med den udvikling der har været i denne idrætsgren, er der så meget brug for mere plads til træningsfaciliteter nu. Gymnastikhold er normalt mange på holdene, men da der skal konkurreres med andre idrætsgrene om halfaciliteter til træning, bliver gymnastik altid sorteper, fordi en gymnastiksal ikke er egnet til f.eks. håndbold og badminton. Lokaliteter på 20x20 eller 24x24 m vil være så fantastisk til mange idrætsgrene. Et byggeri indeholdende andre mindre rum, vil også kunne afhjælpe trængsel for andre idrætsgrene, f.eks. spinning, der p.t. må nøjes med et meget lille tidligere mødelokale.
Rent socialt bør et halbyggeri i tilknytning til den eksisterende hal udføres med mulighed for indretning af væsentlig større cafe-og mødefaciliteter. Vi er i dag begrænset af de muligheder der var, da sportscafeen og mødelokaler blev etableret i 1997.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.041252539243, 10.085223913193