Ny hal med springgrav/springhal

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
Skødstrup sportsforening, gymnastikafdelingen.
Beskrivelse
Skødstrup sporsforening mangler haltider primært i timerne mellem kl. 16-20. Vi er 5 sportsgrene, håndbold, fodbold, badminton, basket, Volley, som deler træningstider i hallerne. På nuværende tidspunkt træner håndboldholdene færre timer om ugen end deres modstanderhold, fodboldholdene træner for flere holds vedkommende kun hver anden uge indendørs og nogle hold slet ikke. Basket og Volley har svært ved at udvide med flere børnehold, da der ikke er flere tider og badminton har skåret markant ned på træningstid pr. hold for at får plads til alle aldersgrupper.
Og nye sportsgrene for børn kan slet ikke starte op i byen, for der er ikke flere tider.
Gymnastikafdeling mangler bedre springfaciliteter. Vi har 700 medlemmer i gymnastikafdelingen alene og har kun en gymnastiksal vi deler med skole at boltre os i, fordi de andre sportsgrene optaget al pladsen i hallerne. Derudover mangler vi opbevaringsplads til redskaber, hvilket gør at vi ikke kan låse dem inde og dermed passe ordentlig på dem.
Det begrænser udviklingen af gymnastikafdelingen, da vi ikke kan købe nye redskaber pga. pladsen og vi må afvise gymnaster, da der kun er plads til begrænsede antal børn k salen og at der ikke er tider nok i salen til alle børnehold.
Endvidere drømmer vi om at lave gymnastik for børn med diagnoser og andre begrænsninger men vi har ikke tider nok til at afsætte en haltider til små hold. Desværre.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.280773843793, 10.313781262479