"Fortovet" - Bevægelse i midtbyen / område som binder faciliteter og by sammen. Vejen til fællesskab og eventuelt forening i Aarhus

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Beskrivelse
Der er behov for endnu større mod. At Aarhus er klar til at prioritere børn og de Aarhusianere som enten ikke deltager endnu eller længere. Dette sted skal ligge på Nørre Boulevard. I forbindelse med Nørre Boulevard skolen. Trafikalt knudepunkt i Nørreport. Gåafstand til natur og vand. Gåafstand til Kultur. Til skolebørn i Aarhus - til voksne som ikke er med i et fællesskab eller forening(endnu) - til Aarhusianere som mangler fysisk deltagelse og sammenhæng. Til familier, enlige, gamle, nye Aarhusianere, Sports- og øvrige foreninger(udstillingsvindue), mennesker som mangler selvtillid og noget at komme til.
Café, som drives ala Folkestedet
At gøre det muligt at være - med igen - Et samlingssted, hvorfra Aarhus kan åbne sig for dem som gerne vil, men ikke selv kan, endnu..
- samvær -natur - fysisk aktivitet - involvering og at komme videre på "fortovet". Glæden ved at bevæge sig, sammen med andre skaber SMIL.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.164641174701, 10.209861891344