En sanselig motorisk have for de små udfordringer.

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Et område hvor der er små motoriske udfordringer i form af ujævn og varieret terræn. Forskellige underlag af naturlig oprindelse. Trærødder, store sten, små bakker og masser af buske, træer med frugter og bær samt allermest blomster man må plukke af. ( blomster kan være en sammensurium af hvad folk vil donere fra egen have og sået mark, eng eller lign blomster - lad tingene gro hvor de vil = næsten ingen pasning. At folk plukker bringer flere blomster frem )
Tanken er et område hvor alle kan bevæge sig rundt, lege helt efter egen fantasi. Blive udfordret motorisk på noget der vipper lidt, noget der er blødt at gå på, noget man skal strække sig eller bukke sig for at nå.
Her vil være udfordringer for de små, de ældre, dem der har brug for små motoriske trænings udfordringer til at komme igang igen eller vedligeholde kroppen.
Og et skønt sted for alle dem der bare gerne vil kombinere en spadseretur med en sanselig oplevelse.
Et sted man kan udforske og bruge af - masser af bevægelse i det små, uden at det er bevægelsen der i sig selv der er formålet.
Placeringen kan være hvor som helst det nu kan passes ind i de nye byggeområdet i Lisbjerg. Et godt sted ville være nær det planlagte område for øvrige idrætsfaciliteter. Men ellers er det et område der kan lægges som en lang mellem station mellem to bygge områder - det kræver dog en vis bredde. Områdets form er ikke så afgørende. Det kan sno sig rundt om eller imellem bolig områder eller erhverv. Lige der hvor der kan afsættes plads.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.221213857199, 10.154929161072