Overdækkede arealer, hvor man kan stå på skateboard (og andre gadeidrætsaktiviteter)

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
Skaterne (Aarhus Skatescene)
Beskrivelse
Der er masser af udendørs arealer, hvor man kan dyrke idræt og bevæge sig sammen. Men der mangler steder, hvor man kan bevæge sig i de knap 200 dage om året hvor det regner. Der er en rigtig fin indendørs skatehal (dog ligger den lidt langt uden for Aarhus) .Skateboards kan ikke tåle vand - det både ødelægger boardet, men gør det også farligt at skate, da man mister ens evne til at stå fast på boardet.
Der mangler arealer, hvor man kan være aktiv, selv om det regner, eller selvom det har regnet i timerne op til man vil være aktiv, og som ikke kræver drift som en hal gør. Overdækkede arealer som store halvtag, eller parkeringskældre, er oplagte at bruge, og gentænke som skatespots.
Et stort halvtag muliggør at man kan bruge faciliteten stort set hele året. Under halvtaget vil man kunne have flytbare skateelementer i træ, som holder længere, da det ikke på samme måde bliver udsat for fugt. Beton elementer er naturligvis drømmen, men hvis man vil bruge arealet under halvtaget til andre ting end skateboarding, så kan de flytbare elementer være en mulighed, som tilgodeser andre sportsgrene/bevægelsesformer.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.148173445798, 10.21126028616