Vi mangler ikke en Idrætsfacilitet, vi mangler IDRÆTSFACILITETER

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
I solbjerg er indbyggertallet steget eksplosivt igennem de sidste 15 år, og det er uden at byens faciliteter er fulgt med.
Det betyder at vi idag nærmest slås indbyrdes om de få faciliteter der er, nogen kan ikke få lov at dyrke det de gerne vil og er tvunget til at søge ud af byen, MEGET ÆRGERLIGT.
For de børn der dyrker gymnastik, betyder de manglende faciliteter desværre også, at de ikke kan få lov at få bedsteforældrene med til den store årlige opvisning, da der desværre ikke er plads, ja faktisk er vi så langt ude, at de fleste kun kan få den ene af sine forældre med, da det er hvad pladsforholdene/brandsikkerheden kan tillade, det er bare en af mange problemstillinger.
Det vil desværre ikke ændre sig for mine børn mens de er små, men forhåbentlig kan vi sammen få det ændret for de kommende børne gymnaster.
Min tro er på at de ansvarlige på dette område, selvfølgelig godt kan se at solbjerg skal have bedre idrætsfaciliteter over hele linjen, så idræt og sundhed ikke kun er for de heldige i Solbjerg.
I vil helt sikkert møde stor opbakning fra borgerne i solbjerg, samt det lokale erhvervsliv.
Mvh
Jimi
Købmand i Rema 1000 Solbjerg
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.036303693149, 10.09628534317