Harlev Idræts og kultur center.

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Det skal være en idrætshal der bliver bygget sammen med den eksisterende hal. Ønsket er en hel hal nr.2. Som minimum skal den på gulvet kunne rumme en håndbold kortbane som er 20 x 26 meter. Det ville skabe en kæmpe glæde for alle byens borger og ikke mindst de mange børn og unge der ønsker at gå til sport.

I forbindelse med den nye hal skal der også etableres en udvidelse af den eksisterende svømmehal. Svømmehallen skal udvides med er varmvandsbassin som byens ældre og de ny bagte forældre med deres små kan benytte. Derudover vil andre med særlige behov også have glæde af det nye varmvandsbassin.

I forbindelse med det nye anlæg skal der laves et attraktivt cafe miljø som skal stå for den ernæringsrigtig mad til byens skolebørn i skoletiden. Men også fungere som cafe for byens borger ældre som unge der kommer forbi. Uden for skoletiden skal Caféen også være åben og kunne tilbyde mindre aftenretter som kan samle familier, unge og gamle efter en god gang træning.

Vi kæmper om de få haltider der er herude. Og med en ekstra hal ville det give mulighed for at flere sportsgrene kan komme ind og få haltider.
Det ville være et kæmpe værdi boost for vores lokalsamfund at få sådan et idrætsanlæg der kunne samle byen og give sammenhold.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.145119163305, 9.9973225593567