Idræt på Ø

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Jeg tillader mig at skrive her - både med om et ønske om mere idræt, men også som en kommentar til dagens artikel i Stiften: https://stiften.dk/artikel/stadsarkitekt-om-aarhus-ø-jeg-kan-ikke-forsvare-vi-ikke-har-en-idrætshal-der

- Det kunne være fedt med mere rekreativt og grønt, der inviterer til, at man har større lyst til at færdes på Aarhus Ø og nyde den unikke udsigt til bugten. Ligeledes ser jeg meget gerne, at der kommer flere flydende platforme o.lign., der indbyder til at Bugten bruges endnu mere og understøtter en aktiv og maritim livsstil på Aarhus Ø.

- Hvorfor skal idræt og bevægelse være kommunalt? Og hvad med de eksisterende faciliteter, der blandt andet tilbydes hos SeierFitness, hos Sejlsportscenteret, sejlklubberne, roklubben, dykkerklubben, "boldburet" ved MIB, og de kommende træningsfaciliteter+hal hos både Nicolinehus og Generationernes Hus?

- Som Stephen Willacy siger, så bor vi tæt i Aarhus, og boldbaner mm. støjer. Der er i forvejen en del utilfredshed og klager over støj på Aarhus Ø, og der er næppe et ønske om mere støj. Tværtimod tror jeg, at de fleste (mig selv inklusiv) drømmer om mere fred, ro og fordybelse på Aarhus Ø, og det er netop derfor vi er flyttet herud - til et sted, hvor der er ro, rum og nærhed til naturen. Så, hvis vi skal have mere idræt, så håber jeg, det kan blive noget, der ikke støjer eller bliver til gene for de mange, der efterhånden bor på Ø.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.166809337771, 10.230363607407