Hal nr 2

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
TMIF
Beskrivelse
I dag udnyttes Hårup hallen i utroligt mange af timerne mellem klokken 08:00 og klokken 23:00. På mandage til torsdage er der kun enkelte ledige halve og hele timer, primært efter klokken 22:00. Fredag trænes der i hallen fra 08:00 – 21:00. Alle lørdage bruges til træninger, og halvdelen af alle søndage er hallen i fuld brug fra 8:00 – 20:00, mens der er træning om formiddagen den anden halvdel af søndagene.
Det er synligt for alle, der kender til halvudnyttelse, at det er udelukket at finde yderligere timer til træning i den eksisterende hal.

Alternativer
Det er logisk at tænke, at der kan være andre alternativer i lokalsamfundet, men eneste mulighed – Hårup Skoles gymnastiksal – er ligeledes booket op i størsteparten af tiden. Alle hverdage udnyttes den fra klokken 8 til klokken 21. Og selv i weekenderne er den i brug.
Ser man på de nærmeste haller, er der heller ingen fast træningstider i hverdagene, så det er helt udelukket at tænke at de veje, hvilket også vil være meget problematisk ift. venskaber, forholdet til skolen og sammenhængskraften i det hele taget, hvis vores børn skal til haller og skoler længere væk fra området.

Derfor har vi brug for en ekstra hal der kan dække vores store efterspørgsel på hal kapacitet.
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.28737981547, 10.215707378329