Grønne rekreative områder til sport og motion

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Et stort grønt område, hvor man kan slappe af, træne og dyrke motion.

Måske en løberute med et sted, hvor man kan strække ud. Løberuten kunne fx gå henover taget på nogle bygninger. Ligeledes kunne der laves en tilsvarende rute til mountainbike - eller måske endda ski i vinterhalvvåret.

Der kunne være et grønt område med kunstgræs, hvor man kan spille fodbold/tennis/basket, men som samtidig kan bruges som skøjte/ishockeybane om vinteren.

Det kunne også være fedt med en strand ned til vandet, hvor der måske er et område med en strandbar og beachvolleybaner, der kan nydes i sommerhalvåret.

Bare nogle tanker :o) jeg er sikker på, der er nogle endnu mere kreative sjæle end jeg, der kan tænke æstetiske, grønne og rekreative rum, der fordrer bevægelse - eventuelt i samspil med de bygninger, der nu skal være i området - en fodboldbane kan jo eksempelvis ligeså godt ligge på taget af en bygning, hvor der desuden er en fed udsigt.

Det kunne dog også være et drivhus, hvor man kan dyrke ting, og en ude-biograf, ligesom man har lavet ved Æggepakkeriet! Det er en ret fed idé :o)
Hvor skal idrætsfaciliteten placeres?

56.16155223808, 10.225417613983